Kutyáink

RÓLUNK

KUTYÁINK

MESE

Ő az etalon. Kutyás falkànk négylábú mentora. Több éves aktív munkássággal a háta mögött már számolni és olvasni is megtanult a gyerekek között. Számtalan trükkökkel a környezetét boldogítja, cserébe pedig annak orul a legjobban, ha eldobsz neki egy labdát. Ha plüss az a labda, máris megnyerted a szívét örökre. Mesével olyan csoportba szeretek járni, ahol gondolkodnia kell a feladatok alatt és tudja kamatoztatni zseniális tudását.

REPETA

A név kötelez. Imádja a hasát, igazi retriever. Teljesen ellentéte a testvérének: míg Mese aktív, pörgős, mindig agyal valami tevékenységen, addig Repeta képes órákig elviselni a simogatást és csak melengetni a szuszogasaval a szíved. Repeta egy megadó, konfliktust kerülő, végtelenül nyugodt fiú. Kifejezetten olyan celcsoportba járunk, ahol ezeket a jellemzőit erenyeire válthatjuk. Repeta megérzi, ha migrénem van és a tenyerem megnyalintásával jelzi, hogy már a migrén kezdete előtt cselekedni tudjak. Ez született adottság, nem tanítottuk.

HOPPÁ

Mindig mosolygós, tárgyat hurcolós, puszit osztó pasi. Szívesebben van az emberek társaságában, de a fajtársaival is bármikor játszik. Vízben 0-24 képes lenne létezni, ha hagynànk. Sok trükköt tud, de számára az olyan célcsoport az ideális, ahol mozgatni lehet a csapatot, mert rengeteg energiája van mind szellemileg úgy fizikailag is. A falkában ő a legaktívabb kutyank. Imádja a kisgyermekeket.

RITMUS

Belevaló, bátor, mókás kislány. Ha nem történik semmi vicces, akkor ő kezdeményezi. Minden fajtársával remekül kijön és képes közöttük differenciáltan viselkedni. Mese segítségével pillanatok alatt megtanul bármilyen trükköt. Nagyon jól olvassa az emberi viselkedést, amit fel is használ és kamatoztatja. Nagyon szereti a gyerekeket, teljesen mámorba esik tőlük. Ő Hoppá vízi társa, ki sem lehet szedni őket a vízből.

PÁRNA

Párna 2021. Októberében született. Édesanyja és édesapja is vizsgázott terápiás kutya, Emma és Milka. Sokan ismerik őket személyesen, több száz gyereknél jártak már, csodálatos segítő társak, amit tökéletesen örökölt az alom apraja nagyja. Párna kutyus azért kapta ezt a nevet, mert irtó pihe puha mackó volt születésétől kezdve, majdnem egy éves koráig. Jelleme tiszta apja, szeme és mosolya pedig tiszta anyja. 🙂 Nem huncut, csendes, közepesen aktív, jóindulatú, dolgozni akaró, vidám, nagyon apportos kislány. Könnyed természet, bárkivel bármikor el van, nem hisztizik, nem egy gazdás, labdára és jutalomfalatra is szívesen kompetens az emberrel. A falkában inkább omega, szeret közöttük de igényli az ember társaságát is. Az egyik legkönnyebben képezhető kiskutya, nagyon simulékony és intelligens.

EMMA

A legkisebb méretű golden a csapatban. Remekül beillesztheto barkihez és bármihez. Simulékony, vidám, gyors mozgású “tip-top” kislány. Nagyon szeret az embernek megfelelni, igényli a dícséretet és egy simogatásért az életét adná. Imád enni, szóval őt le lehet a lábáról venni némi jutalomfalattal.

BÉCI

Aktív, nagy mozgásigényű, de gyerekek között nyugodt és csendes kis pasi. Szeret dolgozni az embernek, a teniszlabda a mindene. Sok trükköt tud, a bolcsodes korú gyermekek kedvence de felnőtt csoportban is megállja a helyét. Remekül érzi az emberek aktuális hangulatát.

KÉPEK

Scroll to top