Mese mesél

4500 Ft20000 Ft

Támogasd most a közös célt (erről a leírásban, vagy ide kattintva többet olvashatsz) és ajándékozz ezáltal egy speciális terápiás módszert egy rászoruló gyermeknek, amiért Mi is megajándékozunk egy aranyos, humoros kutyás történetekbe ágyazott mesekönyvvel!

Mire elég, ha 1 db mesekönyv rendelésével támogatsz(4.500.- Ft)? (Vau csomag)

⁃ Egy alkalmas 30 perces egyéni állatasszisztált terápiában résztvevő terápiás páros munkája

Mire elég, ha 2 db mesekönyv rendelésével támogatsz (9.000.- Ft)? (Vau-vau csomag)

⁃ 1 órás (45 perc) komplex állatasszisztált csoportos terápia

Mire elég, ha 3 db mesekönyv rendelésével támogatsz (20.000.- Ft), amelyben ajándék kutyás memória kártya is van? (Vau-vau-vau csomag)

⁃ 3 csoport 1-1 órás komplex gyógypedagógiai rehabilitációs foglalkozását, terápiás kutyával bevonva.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az Esély Pedagógiai Központ Magyarbánhegyesi Tagintézmény vezetői, Fajó János és Hegedűs Mariann Ildikó felkereste az Aktív Mancsokat, hogy szeretnének egy közös álmot megvalósítani. Eljuttatni az állatasszisztált fejlesztést az oda járó gyerekekhez!

A Magyarbánhegyesi Tagintézmény ugyanis a magyar közoktatás egy speciális szegmensét képviseli: a kiemelt figyelmet igénylő tanulók nevelése-oktatása a fő profilja. Intézményük a sajátos nevelési igényű gyermekek és fiatalok speciális óvodai- és iskolai rendszerben történő ellátásával észak- és dél-békés gyógypedagógiai oktatásának koordinatív szerepkörét betöltő tudáscentruma. A Magyarbánhegyesi Tagintézménybe 160 sajátos nevelési igényű tanuló jár, valamennyien különbözőek. A közös bennük az, hogy minden gyermeknek megvannak a nehézségei, de az is, hogy mindenki tehetséges valamiben.

 Az állatasszisztált foglalkozások fő célja a komplex gyógypedagógiai fejlesztés megsegítése, valamint az általános kedélyállapot fokozása, a szociális kapcsolatok ápolása. Az állatasszisztált foglalkozások során a kutya segítője, eszköze és motiválója a különböző munkafolyamatoknak, munkaformáknak. A kutya a tanórák vagy a fejlesztő foglalkozások keretében segíthet elsajátítani a tanagyagok, kivitelezni egy-egy feladatot. A felelős állattartás fontosságára is fel tudjuk hívni a figyelmet egy – egy foglalkozás alkalmával.

Az Aktív Mancsok és a Magyarbánhegyesi Tagintézmény Kollégái azt tűzték ki közös célul, hogy minden állatasszisztált terápiás foglalkozást támogatónak egy Mese mesél című mesekönyvet ajándékoz köszönetük jeléül.

Mese mesél

További információk

Támogatási csomag

Vau csomag, Vau-vau csomag, Vau-vau-vau csomag

Scroll to top