Kiképzés, panzió

ALAPFOKÚ ENGEDELMES KÉPZÉS

A képzés célja

Szocializáció

Az első foglalkozások egyik fő célja a kölykök és a felnőttek esetében is, hogy a kutya megszokja az idegen emberek és a többi kutya jelenlétét, ne mutasson félelmet, vagy agressziót a számára idegen helyen. Arra törekszünk, hogy a kutyát egy ilyen izgalmas környezetben sem csupán a póráz tartsa a gazdája mellett éppen ezért alapvetően Mi póráz nélkül oktatunk, pozitív megerősítéssel és bizalom építéssel. Az alapképzés során a hiányos korai szocializációból adódó problémák megoldására is lehetőség nyílik.

Együttműködés – Motiválhatóság

A kezdő csoportban a kutyák – és főleg a gazdák – a sikeres együttműködéshez szükséges legalapvetőbb készségeket sajátítják el: figyelni egymásra, olvasni a másik viselkedéséből, megérteni a jelzéseit, rájönni, vajon mi motiválja a másikat. A képzés mindig a kutya-gazda páros viszonylatában történik, azaz szemléletünk szerint a kutya és a gazda személyisége és a kapcsolatuk jellege is befolyásolja az ideális módszerek kiválasztását. Az összecsiszolódás egyszerű játékos feladatok segítségével zajlik,  miközben a gazdák megtanulják simogatással, jutalomfalattal és játékokkal motiválni a kutyákat.
Eleinte tehát elsősorban a gazdák tanulnak!

Alapfegyelmi és alapügyességi gyakorlatok

A tanfolyam haladtával egyre több feladatot kell elsajátítaniuk a kutyáknak is: hívásra visszamenni, póráz nélkül és laza pórázon menni a gazda mellett, kérésre ülni, feküdni, helyben maradni stb. Az órák során néhány trükk meg tanulására is mód nyílik, az ügyességi feladatok jó alkalmat teremtenek a közös tanulásra.

Képzéseink igényelhetőek bentlakásos ellátással is, rövid határidőn belül.

Referencia: Eddig nálunk tanult kutyák, panziós ellátással: 

Kérd ajánlatunkat:
Gulyás Péter

aktivmancsok@gmail.com

06-30-33-96-261

Scroll to top